https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/204700-e4768eb900f6d83f9fc0cfe5f152a7918b0357d0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Plus que jamais (2022)

12 Seks Grof taalgebruik

Plus que jamais

12 Seks Grof taalgebruik
122 minuten 01-12-2022

Filmposter Plus que jamais

De 33-jarige Hélène leeft al jaren gelukkig met Mathieu in Bordeaux. Hun diepe band wordt op de proef gesteld sinds Hélène is gediagnosticeerd met een zeldzame longziekte. Terwijl zij de hoop op genezing heeft opgegeven en zich steeds meer in zichzelf keert, is Mathieu ervan overtuigd dat een longtransplantatie het tij kan keren. Op zoek naar antwoorden stuit Hélène op een Noorse blogger die ernstig ziek is en zijn situatie met humor beschrijft. In een opwelling reist ze naar het Hoge Noorden om hem te ontmoeten en met zichzelf en haar lot in het reine te komen. Plus que jamais is een intiem en ontroerend verhaal over liefde, loslaten en de vrijheid om eigen keuzes te maken. Het drama van regisseur Emily Atef werd in Cannes vol lof ontvangen vanwege de visueel imponerende beelden en het sterke samenspel van Vicky Krieps en Gaspard Ulliel. Voor de acteur, die in januari overleed na een ski-ongeval, was het zijn laatste filmrol.

Bekijk het aanbod van Plus que jamais

Regisseur Plus que jamais

Emily Atef

Schrijvers Plus que jamais

Onbekend

Cast Plus que jamais

Bjørn Floberg
Gaspard Ulliel
Vicky Krieps

Alternatieve titels

Plus que jamais

More Than Ever

Filmagenda van Plus que jamais

Plus que jamais

Wil jij weten waar Plus que jamais op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Plus que jamais draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Plus que jamais informatie

Benieuwd waar Plus que jamais over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Plus que jamais. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Plus que jamais al heeft ontvangen.

Plus que jamais trailer

Benieuwd of Plus que jamais iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Plus que jamais jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Plus que jamais kunt kijken!