https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/161876-3bee5236748c158cf2383a4629447b7b453b5e16/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Poeslief (2020)

AL
Poeslief is een ode aan de kat en is een plezier om naar te kijken voor alle grote en kleine kattenliefhebbers!
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Poeslief

AL
60 minuten 30-09-2020

Filmposter Poeslief

Poeslief is een ode aan de kat en is een plezier om naar te kijken voor alle grote en kleine kattenliefhebbers!

Abatutu, de bekendste filmkat van Nederland, heeft zijn eigen film gemaakt. Met de hulp van vele andere katten heeft Abatutu de grappigste en liefste kattenvideo’s verzameld. Abatutu voorziet de filmpjes van commentaar. Ook geeft Abatutu een inkijkje in zijn leven als BK-er; Bekende Kat. Poeslief is een ode aan de kat en is een plezier om naar te kijken voor alle grote en kleine kattenliefhebbers!

Regisseur Poeslief

Mark Verkerk

Schrijvers Poeslief

Mark Verkerk

Ignas van Schaick

Cast Poeslief

Nicolette Kluijver

Filmagenda van Poeslief

Poeslief

Wil jij weten waar Poeslief op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Poeslief draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Poeslief informatie

Benieuwd waar Poeslief over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Poeslief. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Poeslief al heeft ontvangen.

Poeslief trailer

Benieuwd of Poeslief iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Poeslief jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Poeslief kunt kijken!