https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/180703-ffdddac71374c7e5bec8e683b2236b726461295c/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Poeslief 2 (2021)

AL
Na het grote succes met Poeslief in 2020 werkt Abatutu, de bekendste kat van Nederland aan de opvolger Poeslief 2. Nu met zijn twee jonge neefjes, de rode katers Maziwa en Siagi.

Poeslief 2

AL
60 minuten 30-09-2021

Filmposter Poeslief 2

Na het grote succes met Poeslief in 2020 werkt Abatutu, de bekendste kat van Nederland aan de opvolger Poeslief 2. Nu met zijn twee jonge neefjes, de rode katers Maziwa en Siagi.

De film draait om Abatutu en zijn twee neefjes. Hij vertelt in de film zijn levensverhaal en behandelt daarbij verschillende thema’s die voor katten belangrijk zijn. Hij vertelt over de hoogtepunten uit zijn carrière als beroemdste kat van Nederland. Naast dat je Abatutu ziet in de setting waarover hij vertelt, zie je bij elk thema ook een compilatie van kattenfilmpjes. Een thema kan zijn: katten en voedsel, katten en muziek, katten en andere dieren, katten en water of katten en mensen. In de film volgen we losjes het verhaal dat Abatutu een eigen castingbureau start en zijn collega katten oproept om hun leukste filmpjes in te sturen. De leukste, mooiste, ontroerendste filmpjes komen in de film en wie weet zit daar wel weer een nieuwe ster tussen die op weg gaat naar eeuwige roem. Nu zijn er in Poeslief 2 ook de twee jonge neefjes die net zo beroemd willen worden als Abatutu en hard aan zijn stoelpoten krabben om zijn rol over te nemen! De populariteit rondom kattenfilmpjes was altijd al groot en is de laatste jaren alleen maar toegenomen. De kat is natuurlijk een heel populair huisdier voor mensen. Ze bieden troost en gezelligheid en als mens bouw je echt een band op met zo’n dier. Ik denk dat het eigenwijze en soms onvoorspelbare van een kat een soort fascinatie opwekt bij mensen waardoor je blijft kijken naar zo’n filmpje. Ze hebben iets vertederends en ondeugends en doen het dus erg goed op camera wat maakt dat er miljoenen kattenfilmpjes online te vinden zijn. In Nederland heb je alleen al 2,6 miljoen katten. En wat is er nu leuker dan het filmen van katten

Bekijk het aanbod van Poeslief 2

Regisseur Poeslief 2

Ignas van Schaick

Schrijvers Poeslief 2

Onbekend

Cast Poeslief 2

Onbekend

Poeslief 2

Wil jij weten waar Poeslief 2 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Poeslief 2 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Poeslief 2 informatie

Benieuwd waar Poeslief 2 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Poeslief 2. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Poeslief 2 al heeft ontvangen.

Poeslief 2 trailer

Benieuwd of Poeslief 2 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Poeslief 2 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Poeslief 2 kunt kijken!