https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/167355-57c753b69dff7f314c6951e5e4153a8f9fe95b1d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Poeslief met kerstbonus (2020)

AL
Poeslief heeft als eerste documentaire in Coronatijd een Kristallen status behaald met 10.000 bezoekers in de bioscoop! Een bijzondere prestatie van succesvolle kat acteur Abatutu. Om dit heugelijk feit te vieren heeft hij besloten om een speciale kerstsp

Bekijk trailer

Poeslief met kerstbonus

AL
65 minuten 24-12-2020

Filmposter Poeslief met kerstbonus

Poeslief heeft als eerste documentaire in Coronatijd een Kristallen status behaald met 10.000 bezoekers in de bioscoop! Een bijzondere prestatie van succesvolle kat acteur Abatutu. Om dit heugelijk feit te vieren heeft hij besloten om een speciale kerstsp

Poeslief heeft als eerste documentaire in Coronatijd een Kristallen status behaald met 10.000 bezoekers in de bioscoop! Een bijzondere prestatie van succesvolle kat acteur Abatutu. Om dit heugelijk feit te vieren heeft hij besloten om een speciale kerstspecial toe te voegen aan de film. Daartoe heeft hij alle katten en poezen (en hun baasjes) opgeroepen om hun katten kerstflmpjes in te sturen. De leukste clips komen in de film die vanaf 24 december in de bioscoop te zien zal zijn. Nederlands bekendste kat Abatutu (bekend van onder andere De Wilde Stad) heeft alle kattenbaasjes van Nederland opgeroepen om hun leukste, gekste of grappigste kattenvideo’s in te sturen. Uit alle kattenfilmpjes heeft een deskundige jury de meest originele, grappige of aandoenlijke filmpjes geselecteerd. Deze zijn te zien zijn in de bioscoopfilm Poeslief, vanzelfsprekend van deskundig commentaar voorzien door Abatutu. Abatutu heeft in de film de stem van Nicolette Kluijver, groot kattenliefhebber. Nicolette Kluijver over haar rol in Poeslief: “Ik vind het een hele eer om in de huid te kruipen van de grootste dier-acteur van Nederland. Er gaat een wens in vervulling, ik mag de stem inspreken van mijn held Abatutu”. Dennis Gerritsen, oprichter van #DARUM en Trui van der Brug (diverse Sinterklaasfilms) hebben een creatieve bijdrage geleverd aan de teksten van Abatutu. Zij laten Abatutu op humoristische wijze de mensenwereld observeren en becommentariëren. Over Abatutu: Filmkat Abatutu is de bekendste kat van Nederland, te zien geweest in tal van films, toneelvoorstellingen en commercials. Abatutu won in 2019 als eerste dier ooit een oeuvreprijs tijdens het Nederlands Film Festival. Hij was te zien in films als De Wilde Stad, Poes Poes, Wiplala, Superjuffie en De Matchmaker en is regelmatig te zien in commercials. Reden genoeg dus om Abatutu tot anchorwoman en verteller van Poeslief uit te roepen.
Poeslief met kerstbonus
Filmposter Filmposter Poeslief met kerstbonus

Regisseur Poeslief met kerstbonus

Mark Verkerk

Schrijvers Poeslief met kerstbonus

Onbekend

Cast Poeslief met kerstbonus

Onbekend

Poeslief met kerstbonus

Wil jij weten waar Poeslief met kerstbonus op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Poeslief met kerstbonus draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Poeslief met kerstbonus informatie

Benieuwd waar Poeslief met kerstbonus over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Poeslief met kerstbonus. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Poeslief met kerstbonus al heeft ontvangen.

Poeslief met kerstbonus trailer

Benieuwd of Poeslief met kerstbonus iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Poeslief met kerstbonus jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Poeslief met kerstbonus kunt kijken!