https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/160746-ccdc12692f39df73929ca781b9a3ee5301edc8c8/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Poetic Justice (1993)

12 Geweld Grof taalgebruik
Jusice heeft haar vriendje vermoord zien worden en de enige manier om het verlies te verwerken is door het schrijven van poëzie.

Poetic Justice

12 Geweld Grof taalgebruik
99 minuten Drama, Romantiek 1993

Recensies Poetic Justice

Metacritic: 51,1
MovieMeter: 2,75
Rotten Tomatoes 34

Filmposter Poetic Justice

Jusice heeft haar vriendje vermoord zien worden en de enige manier om het verlies te verwerken is door het schrijven van poëzie.

Nadat ze haar vriendje vermoord heeft zien worden, besluit de jonge Justice om haar studie op te geven en kapster te worden. De enige manier om haar verlies te verwerken is door het schrijven van poëzie. Op weg naar Oakland wordt ze gedwongen om mee te rijden met een postbode met wie ze nooit heeft kunnen opschieten. Na veel gebekvecht komen ze erachter dat ze het eigenlijk over erg veel zaken eens zijn, en langzaam groeien ze naar elkaar toe.

Bekijk het aanbod van Poetic Justice

Poetic Justice
Filmposter Filmposter Poetic Justice

Regisseur Poetic Justice

John Singleton

Schrijvers Poetic Justice

John Singleton

Cast Poetic Justice

Tupac Shakur
Maya Angelou
Tyra Ferrell
Khandi Alexander
Janet Jackson
Lloyd Avery II
Ché J. Avery

Filmagenda van Poetic Justice

Poetic Justice

Wil jij weten waar Poetic Justice op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Poetic Justice draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Poetic Justice informatie

Benieuwd waar Poetic Justice over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Poetic Justice. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Poetic Justice al heeft ontvangen.

Poetic Justice trailer

Benieuwd of Poetic Justice iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Poetic Justice jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Poetic Justice kunt kijken!