https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/125774-458b93c47940051bf3c01741186a8554c26d94c1/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Pokémon Detective Pikachu (OV) (2019)

Angst
In de eerste live-action Pokémon film, Pokémon Detective Pikachu vertolkt Ryan Reynolds de hoofdrol Pikachu, het iconische gezicht van het Pokémon fenomeen. Een van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld, bij jong en oud.

Pokémon Detective Pikachu (OV)

Angst
106 minuten Avontuur, Live action 08-05-2019

Recensies Pokémon Detective Pikachu (OV)

Metacritic: 53,1
Rotten Tomatoes 69

Filmposter Pokémon Detective Pikachu (OV)

In de eerste live-action Pokémon film, Pokémon Detective Pikachu vertolkt Ryan Reynolds de hoofdrol Pikachu, het iconische gezicht van het Pokémon fenomeen. Een van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld, bij jong en oud.

In de eerste live-action Pokémon film, Pokémon Detective Pikachu vertolkt Ryan Reynolds de hoofdrol Pikachu, het iconische gezicht van het Pokémon fenomeen. Een van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld, bij jong en oud. Fans wereldwijd kunnen Pikachu nu zien zoals ze hem nog nooit gezien hebben, als Detective Pikachu, een Pokémon als geen ander. De film toont een breed scala aan geliefde Pokémon karakters, ieder met zijn eigen unieke krachten en karaktereigenschappen. Het verhaal begint wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt. Zijn vermissing zorgt ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar de reden van zijn verdwijning. In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader: Detective Pikachu, een schattige, hilarische, maar verwarde detective. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen. Jagend op aanwijzingen reizen de twee door de straten van Ryme City, een zorgeloze, moderne metropool waar mensen en Pokémon naast elkaar leven in een hyper realistische live-action wereld. Ze komen een enorme diversiteit aan Pokémon tegen en ontdekken een duister plot die de vreedzame balans tussen mens en Pokémon zou kunnen verstoren. In Pokémon Detective Pikachu spelen ook Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) als Tim; Kathryn Newton (Lady Bird tv-serie Big Little Lies) als Lucy, een junior reporter die haar eerste grote doorbraak probeert te maken, en Oscar® genomineerde Ken Watanabe (Godzilla, The Last Samurai) als Lt. Yoshida een belangrijke rol. Geregisseerd door Rob Letterman (Goosebumps, Monsters Vs. Aliens) bestaat het Pokémon Detective Pikachu creatieve filmproductie team uit tweemaal Oscar® genomineerde director of photography John Mathieson (The Phantom of the Opera, Gladiator), productie ontwerper Nigel Phelps (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Lies) en Oscar®- winnaar editor Mark Sanger (Gravity). De visuele effecten worden verzorgd door Moving Picture Company (Wonder Woman) en Framestore (Guardians of the Galaxy Vol. 2). Na de overweldigende introductie in 1996 is de Pokémon franchise een enorm succes geworden. Een succes wat bestaat uit een computer game die meer dan 324 miljoen keer is verkocht wereldwijd; een kaartspel dat in meer dan 11 talen is uitgebracht, met meer dan 25,7 miljard verkochte kaarten; een anime televisie serie die momenteel in het 21e seizoen zit en te zien is in 160 landen; en meer dan 20 animatiefilms; maar ook nog de velen boeken, manga comics, muziek, speelgoed, merchandise en apps, waaronder de razend populaire Pokémon GO, die al meer dan 850 miljoen keer is gedownload en wereldwijd wordt gespeeld door fans van alle leeftijden.

Bekijk het aanbod van Pokémon Detective Pikachu (OV)

Regisseur Pokémon Detective Pikachu (OV)

Rob Letterman

Schrijvers Pokémon Detective Pikachu (OV)

Satoshi Tajiri

Rob Letterman

Nicole Perlman

Derek Connolly

Dan Hernandez

Benji Samit

Ken Sug

Cast Pokémon Detective Pikachu (OV)

Kathryn Newton
Justice Smith
Ryan Reynolds
Bill Nighy

Pokémon Detective Pikachu (OV)

Wil jij weten waar Pokémon Detective Pikachu (OV) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pokémon Detective Pikachu (OV) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pokémon Detective Pikachu (OV) informatie

Benieuwd waar Pokémon Detective Pikachu (OV) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pokémon Detective Pikachu (OV). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pokémon Detective Pikachu (OV) al heeft ontvangen.

Pokémon Detective Pikachu (OV) trailer

Benieuwd of Pokémon Detective Pikachu (OV) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pokémon Detective Pikachu (OV) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pokémon Detective Pikachu (OV) kunt kijken!