Polityka

Polityka

145 minuten 2018
Patryk Vega, de regisseur van Poolse film-hits als “Botoks”(2017), Pitbull. Niebezpieczne Kobiety’ (2017) en ‘Kobiety Mafii’ (2018) portretteert in zijn nieuwe film “Polityka” de gebeurtenissen die zich de afgelopen jaren in de Poolse Politiek hebben voorgedaan en de bijbehorende gevolgen, evenals de huidige politieke situatie in het land. De nieuwe productie onthult de achtergrond van het Poolse politieke toneel en onthult het ware gezicht van de politici van alle fracties. De film presenteert de politiek als een wereld van gefrustreerde, onderling conflicterende mensen die alles zullen doen om macht, geld en hun nagestreefde doelen te bereiken.

Geregisseerd door

Patryk Vega

Schrijvers

Olaf Olszewski

Cast

Iwona Bielska
Janusz Chabior
Marcin Bosak
Tadeusz Chudecki

Bioscoopagenda van Polityka

Helaas draait Polityka niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2018.

Polityka

Wil jij weten waar Polityka op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Polityka draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Polityka informatie

Benieuwd waar Polityka over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Polityka. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Polityka al heeft ontvangen.

Polityka trailer

Benieuwd of Polityka iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Polityka jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Polityka kunt kijken!