Poms


Bekijk trailer

Poms

91 minuten Komedie 08-08-2019
Metacritic: 36,1
MovieMeter: 2,5
Rotten Tomatoes 34
Sun Springs is meer dan een bejaardengemeenschap, het is een luxe resort waar de straten vol staan met palmbomen, de lucht altijd blauw is en een privé-ambulance minimaal één keer per dag langskomt. Bewoonster Martha (Diane Keaton) verveelt zich stierlijk in het prachtige seniorenparadijs en besluit om daar verandering in te brengen door een cheerleading club op te richten voor vrouwen boven de 60…

Geregisseerd door

Zara Hayes

Schrijvers

Zara Hayes

Shane Atkinson

Cast

Diane Keaton
Pam Grier
Rhea Perlman
Jacki Weaver
Celia Weston
Alisha Boe

Bioscoopagenda van Poms

Helaas draait Poms niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 08-08-2019.

Poms

Wil jij weten waar Poms op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Poms draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Poms informatie

Benieuwd waar Poms over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Poms. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Poms al heeft ontvangen.

Poms trailer

Benieuwd of Poms iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Poms jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Poms kunt kijken!