Popkoor Bloom - Niet te stoppen! (2023)

Popkoor Bloom - Niet te stoppen!

01-12-2023
Bloom presenteert een zorgvuldig samengesteld en gevarieerd programma, met Engels- en Nederlandstalige liedjes, ballads en uptempo songs. Sommigen raken de gevoelige snaar en anderen bezorgen u een schaterlach. De liedjes van Bloom zijn prachtig gearrangeerd en worden 4- tot 8-stemmig en soms a-capella gezongen. Een lust voor het oor. En ook het oog wordt niet vergeten, want Bloom maakt gebruik van wisselende opstellingen en heeft voor deze gelegenheid een dansgroep aan het programma toegevoegd. Dus “never a dull moment”. De drive van de zangers en zangeressen van Bloom is groot en het enthousiasme voor hun passie, zingen, is niet te stoppen!

Regisseur Popkoor Bloom - Niet te stoppen!

Onbekend

Schrijvers Popkoor Bloom - Niet te stoppen!

Onbekend

Cast Popkoor Bloom - Niet te stoppen!

Onbekend

Filmagenda van Popkoor Bloom - Niet te stoppen!

Popkoor Bloom - Niet te stoppen!

Wil jij weten waar Popkoor Bloom - Niet te stoppen! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Popkoor Bloom - Niet te stoppen! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Popkoor Bloom - Niet te stoppen! informatie

Benieuwd waar Popkoor Bloom - Niet te stoppen! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Popkoor Bloom - Niet te stoppen!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Popkoor Bloom - Niet te stoppen! al heeft ontvangen.

Popkoor Bloom - Niet te stoppen! trailer

Benieuwd of Popkoor Bloom - Niet te stoppen! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Popkoor Bloom - Niet te stoppen! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Popkoor Bloom - Niet te stoppen! kunt kijken!