Port Authority (2018)

Port Authority

94 minuten 2018

Recensies Port Authority

Metacritic: 69,1
Rotten Tomatoes 83
De 20-jarige Paul is net aangekomen in New York en staat te wachten op het centrale busstation. Hij komt er in contact met de iets oudere Wye, met wie hij in het geheim afspreekt. De twee beginnen een intense relatie die in het gedrang komt wanneer Paul erachter komt dat Wye een transgendervrouw is. Paul wordt met zijn eigen identiteit geconfronteerd.

Regisseur Port Authority

Danielle Lessovitz

Schrijvers Port Authority

Danielle Lessovitz

Cast Port Authority

Fionn Whitehead
Louisa Krause
McCaul Lombardi
Leyna Bloom

Filmagenda van Port Authority

Port Authority

Wil jij weten waar Port Authority op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Port Authority draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Port Authority informatie

Benieuwd waar Port Authority over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Port Authority. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Port Authority al heeft ontvangen.

Port Authority trailer

Benieuwd of Port Authority iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Port Authority jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Port Authority kunt kijken!