https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/127091-91e93b333e6ba8f7698f7611119bd2b4877971d2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Portrait de la jeune fille en feu (2019)

12 Seks
Portrait de la jeune fille en feu is de nieuwe film van regisseur Céline Sciamma (Tomboy, Girlhood. Een tijdloos en universeel verhaal over verliefd worden, verlangen en onmogelijke liefde.

Portrait de la jeune fille en feu

12 Seks
119 minuten 17-10-2019

Recensies Portrait de la jeune fille en feu

MovieMeter: 3,71
Metacritic: 95,1

Filmposter Portrait de la jeune fille en feu

Portrait de la jeune fille en feu is de nieuwe film van regisseur Céline Sciamma (Tomboy, Girlhood. Een tijdloos en universeel verhaal over verliefd worden, verlangen en onmogelijke liefde.

Portrait de la jeune fille en feu is de nieuwe film van regisseur Céline Sciamma (Tomboy, Girlhood. Een tijdloos en universeel verhaal over verliefd worden, verlangen en onmogelijke liefde. Op een afgelegen eiland bij Bretagne aan het einde van de 18e eeuw, krijgt kunstenares Marianne (Noémie Merlant) de opdracht om het huwelijksportret van Heloïse (Adèle Haenel) te schilderen. De eigengereide Heloïse staat niet te springen om het huwelijk, dus maakt Marianne het portret zonder haar medeweten. Tijdens lange wandelingen aan de Franse kust observeert ze haar model uitvoerig: haar bewegingen, haar blik, een zeldzame glimlach. ‘s Nachts werkt Marianne stiekem aan het schilderij. In Heloïses laatste dagen van vrijheid, groeit de aantrekkingskracht tussen de twee vrouwen, totdat uiteindelijk de liefde ontvlamt.

Bekijk het aanbod van Portrait de la jeune fille en feu

Regisseur Portrait de la jeune fille en feu

Céline Sciamma

Schrijvers Portrait de la jeune fille en feu

Céline Sciamma

Cast Portrait de la jeune fille en feu

Valeria Golino
Adele Haenel
Noémie Merlant
Luàna Bajrami

Alternatieve titels

Portrait de la jeune fille en feu

Portrait of a Lady on Fire

Portrait de la jeune fille en feu

Wil jij weten waar Portrait de la jeune fille en feu op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Portrait de la jeune fille en feu draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Portrait de la jeune fille en feu informatie

Benieuwd waar Portrait de la jeune fille en feu over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Portrait de la jeune fille en feu. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Portrait de la jeune fille en feu al heeft ontvangen.

Portrait de la jeune fille en feu trailer

Benieuwd of Portrait de la jeune fille en feu iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Portrait de la jeune fille en feu jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Portrait de la jeune fille en feu kunt kijken!