Prassthanam (2019)

12 Geweld

Prassthanam

12 Geweld
146 minuten 2019

Recensies Prassthanam

Filmposter Prassthanam

Baldev Pratap Singh is een politicus afkomstig van het platteland. Hij trouwt met een weduwe met kinderen en krijgt een respectabele positie. Hij vertrouwt zijn stiefzoon meer dan zijn eigen zoon in politieke zaken en kiest hem als erfgenaam. Dit veroorzaakt woede bij zijn zoon met gewelddadige consequenties.

Bekijk het aanbod van Prassthanam

Filmposter Filmposter Prassthanam

Regisseur Prassthanam

Deva Katta

Schrijvers Prassthanam

Onbekend

Cast Prassthanam

Jackie Shroff
Sanjay Dutt
Ali Fazal

Prassthanam

Wil jij weten waar Prassthanam op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Prassthanam draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Prassthanam informatie

Benieuwd waar Prassthanam over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Prassthanam. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Prassthanam al heeft ontvangen.

Prassthanam trailer

Benieuwd of Prassthanam iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Prassthanam jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Prassthanam kunt kijken!