Première Night: De Slag Om De Schelde 16+ (2021)

Première Night: De Slag Om De Schelde 16+

15-05-2021
De Première Night is een avond speciaal voor de echte filmfan. Je bekijkt als allereerste de voorpremière van de nieuwe film De Slag Om De Schelde 16+. Bij binnenkomst word je feestelijk ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en hapjes. Tickets: € 15,00 per stuk (inclusief een welkomstdrankje en hapjes). Aanvang: 20.00 uur Start film: 20.30 uur Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij vol=vol. Tickets voor deze voorstelling worden op dit moment enkel op reservering aangeboden. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. U krijgt een plek toegewezen in de zaal. Filmomschrijving: November’44. Op het Zeeuwse Walcheren vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse gliderpiloot en een tegen wil en dank in het verzet betrokken Zeeuws meisje kruisen elkaar. Ze worden geconfronteerd met cruciale keuzes die gaan over hun eigen en andermans vrijheid.

Regisseur Première Night: De Slag Om De Schelde 16+

Matthijs van Heijningen Jr.

Schrijvers Première Night: De Slag Om De Schelde 16+

Onbekend

Cast Première Night: De Slag Om De Schelde 16+

Gijs Blom
Tom Felton
Susan Radder
Jamie Flatters

Filmagenda van Première Night: De Slag Om De Schelde 16+

Première Night: De Slag Om De Schelde 16+

Wil jij weten waar Première Night: De Slag Om De Schelde 16+ op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Première Night: De Slag Om De Schelde 16+ draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Première Night: De Slag Om De Schelde 16+ informatie

Benieuwd waar Première Night: De Slag Om De Schelde 16+ over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Première Night: De Slag Om De Schelde 16+. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Première Night: De Slag Om De Schelde 16+ al heeft ontvangen.

Première Night: De Slag Om De Schelde 16+ trailer

Benieuwd of Première Night: De Slag Om De Schelde 16+ iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Première Night: De Slag Om De Schelde 16+ jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Première Night: De Slag Om De Schelde 16+ kunt kijken!