Presentatie - De Slag Om De Schelde

Presentatie - De Slag Om De Schelde

De makers van de De Slag om de Schelde, die in 2020 in première zal gaan, onthullen hun eerste plannen voor en beantwoorden vragen over deze nieuwe grote oorlogsfilm van Nederlandse bodem, waarvoor de opnamen in oktober zullen beginnen. Aanwezig zullen zijn (o.v.) scenarioschrijver Paula van der Oest, regisseur Matthijs van Heijningen jr. en produent Alain de Levita. Gekochte tickets kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Presentatie - De Slag Om De Schelde

Helaas draait Presentatie - De Slag Om De Schelde niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 27-01-2020.

Presentatie - De Slag Om De Schelde

Wil jij weten waar Presentatie - De Slag Om De Schelde op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Presentatie - De Slag Om De Schelde draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Presentatie - De Slag Om De Schelde informatie

Benieuwd waar Presentatie - De Slag Om De Schelde over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Presentatie - De Slag Om De Schelde . Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Presentatie - De Slag Om De Schelde al heeft ontvangen.

Presentatie - De Slag Om De Schelde trailer

Benieuwd of Presentatie - De Slag Om De Schelde iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Presentatie - De Slag Om De Schelde jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Presentatie - De Slag Om De Schelde kunt kijken!