Pride: Cinema+ (2022)

Pride: Cinema+

25-09-2022
Het is de zomer van 1984. Margaret Thatcher is aan de macht en de Nationale Unie van Mijnwerkers (NUM) is in staking. Tijdens de Gay Pride Mars in Londen, besluit een groep van homoseksuele en lesbische activisten geld in te zamelen om de families van de mijnwerkers te steunen. Maar er is één probleem, de Unie schaamt zich er voor om hun steun te ontvangen.

Regisseur Pride: Cinema+

Matthew Warchus

Schrijvers Pride: Cinema+

Onbekend

Cast Pride: Cinema+

Bill Nighy
Dominic West en Andrew Scott

Filmagenda van Pride: Cinema+

Pride: Cinema+

Wil jij weten waar Pride: Cinema+ op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pride: Cinema+ draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pride: Cinema+ informatie

Benieuwd waar Pride: Cinema+ over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pride: Cinema+. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pride: Cinema+ al heeft ontvangen.

Pride: Cinema+ trailer

Benieuwd of Pride: Cinema+ iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pride: Cinema+ jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pride: Cinema+ kunt kijken!