Primer

Primer

77 minuten Drama, Thriller, Science fiction 2004
Metacritic: 68,1
MovieMeter: 3,01
Rotten Tomatoes 73
Vier mannen in een garage. In de avonduren zijn ze bezig met een ingewikkelde constructie. Ze spreken bevlogen over een mogelijk patent, maar eerst moet het prototype stabiel worden. Het is niet geheel duidelijk wat hun uitvinding behelst. Misschien weten ze het zelf ook niet zo goed, want ze lijken verrast door de bijwerkingen van hun apparaat. Maar die bijwerkingen wijzen in de richting van iets veel groters dan ze ooit hadden kunnen vermoeden. Ineens wordt de inzet van hun werk exponentieel verhoogd en komt de vriendschap onder druk te staan .

Geregisseerd door

Shane Carruth

Shane Carruthq

Schrijvers

Shane Carruth

Cast

Casey Gooden
David Sullivan
Shane Carruth
Anand Upadhyaya

Bioscoopagenda van Primer

Helaas draait Primer niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2004.

Primer

Wil jij weten waar Primer op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Primer draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Primer informatie

Benieuwd waar Primer over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Primer. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Primer al heeft ontvangen.

Primer trailer

Benieuwd of Primer iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Primer jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Primer kunt kijken!