https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/132820-dd6b0f88f7438b8e9e1c457b9e07ea71765da8bc/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Prinses Emmy (2020)

AL
Prinses Emmy is een jong meisje met een speciale gave. Zij is de enige in het koninkrijk Kandis die met paarden kan praten.

Prinses Emmy

AL
78 minuten 05-02-2020

Recensies Prinses Emmy

Filmposter Prinses Emmy

Prinses Emmy is een jong meisje met een speciale gave. Zij is de enige in het koninkrijk Kandis die met paarden kan praten.

Prinses Emmy is een jong meisje met een speciale gave. Zij is de enige in het koninkrijk Kandis die met paarden kan praten! Het leven kan voor Emmy niet beter: zorgeloos rondhangen met haar 26 beste paardenvriendjes, elk vernoemd naar een letter in het alfabet. Totdat haar jaloerse en sluwe nicht Gizana opduikt en haar leven zuur maakt. Beide meiden bereiden zich voor op de officiële inhuldiging op Prinsessendag. Alleen Emmy heeft het er moeilijk mee. Gizana blijft haar uitdagen en bedreigt hierdoor Emmy’s kansen. Daarnaast wordt Emmy ook uitgedaagd door haar magische boek om de ultieme test te ondergaan. Ze moet bewijzen dat zij haar magisch talent verdient. Gaat het Prinses Emmy lukken een goede prinses te worden en haar gave te behouden?

Bekijk het aanbod van Prinses Emmy

Regisseur Prinses Emmy

Piet De Rycker

Schrijvers Prinses Emmy

Onbekend

Cast Prinses Emmy

Onbekend

Prinses Emmy

Wil jij weten waar Prinses Emmy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Prinses Emmy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Prinses Emmy informatie

Benieuwd waar Prinses Emmy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Prinses Emmy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Prinses Emmy al heeft ontvangen.

Prinses Emmy trailer

Benieuwd of Prinses Emmy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Prinses Emmy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Prinses Emmy kunt kijken!