https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/130631-436416d12e42940f3972a8664fe0457bb46001e7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Project Gio (2019)

AL Grof taalgebruik
Als ouders Marcel en Louise Latooy op vakantie zijn en Gio op hun spiksplinternieuwe villa past, gaat het dak er letterlijk af tijdens een vette party.

Bekijk trailer

Project Gio

AL Grof taalgebruik
87 minuten 05-12-2019

Recensies Project Gio

Filmposter Project Gio

Als ouders Marcel en Louise Latooy op vakantie zijn en Gio op hun spiksplinternieuwe villa past, gaat het dak er letterlijk af tijdens een vette party.

In de hilarische komedie Project Gio speelt Gio Latooy zichzelf; een bekende en ietwat onhandige YouTuber die zijn geld verdient met video's uploaden. Als ouders Marcel en Louise Latooy op vakantie zijn en Gio op hun spiksplinternieuwe villa past, gaat het dak er letterlijk af tijdens een vette party. Het huis is volledig verwoest. Gio heeft géén geld en géén tijd... Hoe lost hij alle ellende in twee weken op, en houdt hij de schijn hoog bij zijn ouders én volgers dat er niks aan de hand is? Je ziet het vanaf 5 december in de bioscoop!

Regisseur Project Gio

Bas van Teylingen

Schrijvers Project Gio

Michiel Peereboom

Cast Project Gio

Niek Roozen
Gio Latooy
Giovanni Latooy
Marcel Latooy
Melanie Latooy
Belle Zimmerman

Filmagenda van Project Gio

Project Gio

Wil jij weten waar Project Gio op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Project Gio draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Project Gio informatie

Benieuwd waar Project Gio over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Project Gio. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Project Gio al heeft ontvangen.

Project Gio trailer

Benieuwd of Project Gio iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Project Gio jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Project Gio kunt kijken!