Promesse de l'Aube

Promesse de l'Aube

131 minuten Drama 2017
Gary is een Jood die in 1914 in Vilnius geboren wordt en elf jaar later via Warschau naar Nice emigreert. Hij heeft een bijzondere band met zijn moeder Nina, die grote toekomstdromen heeft voor haar zoon en hem zozeer pusht dat het een ware last wordt. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is hij piloot in Afrika. Het is voor hem een bewogen tijd. Na de oorlog wordt hij schrijver en diplomaat, onder meer als Frans ambassadeur bij de Verenigde Naties.

Geregisseerd door

Eric Barbier

Schrijvers

Romain Gary

Eric Barbier

Marie Eynard

Cast

Charlotte Gainsbourg
Pierre Niney
Jean-Pierre Darroussin
Catherine McCormack
Didier Bourdon
Finnegan Oldfield
Didier Bourbon

Alternatieve titels

Promesse de l'Aube

Promise at Dawn

La promesse de l’aube

La promesse de l'aube

Bioscoopagenda van Promesse de l'Aube

Promesse de l'Aube

Wil jij weten waar Promesse de l'Aube op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Promesse de l'Aube draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Promesse de l'Aube informatie

Benieuwd waar Promesse de l'Aube over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Promesse de l'Aube. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Promesse de l'Aube al heeft ontvangen.

Promesse de l'Aube trailer

Benieuwd of Promesse de l'Aube iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Promesse de l'Aube jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Promesse de l'Aube kunt kijken!