Puck & Hans - Made in Holland

Niemand heeft zoveel voor de Nederlandse mode betekend als het designersduo Puck & Hans. Na een glansrijke carrière van 30 jaar krijgen ze onverwacht een overzichtstentoonstelling, een bekroning op hun werk.

Bekijk trailer

Puck & Hans - Made in Holland

52 minuten 10-10-2019
Niemand heeft zoveel voor de Nederlandse mode betekend als het designersduo Puck & Hans. Na een glansrijke carrière van 30 jaar krijgen ze onverwacht een overzichtstentoonstelling, een bekroning op hun werk.

In Puck & Hans - Made in Holland volgt Peter Wingender het legendarische ontwerpersduo Puck Kroon en Hans Kemmink: sinds de jaren zestig partners in crime én partners in life. Met hun drie winkels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag streden ze tegen de truttigheid met kleding die niet alleen fashion, maar ook draagbaar was. Puck & Hans stonden decennialang aan de frontlinie van de Nederlandse modewereld en zijn nog altijd een grote inspiratiebron voor veel jonge ontwerpers. Een retrospectief van hun werk in het Amsterdam Museum vormt een rode draad voor de documentaire die het leven en werk van dit bijzondere duo belicht. Puck & Hans - Made in Holland biedt een verfrissende duik in het verleden met een schat aan archiefbeelden van baanbrekende catwalkshows en waanzinnige etalages die het Nederlandse modebeeld voor altijd hebben veranderd. Naast gelukkige trouwe klanten komen bekende collega’s als Karl Lagerfeld, Viktor & Rolf, Daphne Deckers en Frans Ankoné aan het woord om de plek van Puck en Hans in de mode-industrie te duiden. Maar de onbetwiste sterren in deze film zijn Puck en Hans zelf. Al vijftig jaar vormen ze een stel, al vijftig jaar zijn ze stijliconen. En nog altijd even dynamisch en innemend.

Geregisseerd door

Peter Wingender

Schrijvers

Onbekend

Cast

Puck Kroon
Hans Kemmink
Daphne Deckers
Viktor Horsting
Rolf Snoeren
Linda Spierings

Bioscoopagenda van Puck & Hans - Made in Holland

Helaas draait Puck & Hans - Made in Holland niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 10-10-2019.

Puck & Hans - Made in Holland

Wil jij weten waar Puck & Hans - Made in Holland op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Puck & Hans - Made in Holland draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Puck & Hans - Made in Holland informatie

Benieuwd waar Puck & Hans - Made in Holland over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Puck & Hans - Made in Holland. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Puck & Hans - Made in Holland al heeft ontvangen.

Puck & Hans - Made in Holland trailer

Benieuwd of Puck & Hans - Made in Holland iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Puck & Hans - Made in Holland jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Puck & Hans - Made in Holland kunt kijken!