https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/204134-cc640bf58972367dab78435a188c1c9065bf43b9/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Puinhoop (2022)

12
Een intieme documentaire, gefilmd over een periode van meer dan 10 jaar, over de worsteling van een kind om onafhankelijk te zijn van een ouder die hem niet wil loslaten.

Puinhoop

12
85 minuten 27-10-2022

Filmposter Puinhoop

Een intieme documentaire, gefilmd over een periode van meer dan 10 jaar, over de worsteling van een kind om onafhankelijk te zijn van een ouder die hem niet wil loslaten.

Na twintig jaar het contact met zijn moeder met borderline tot een minimum beperkt te hebben, wordt filmmaker Allard gebeld door de politie. Haar huis is totaal verwaarloosd, buren klagen en professionele hulp is per direct nodig. Allard neemt een deel van de verantwoordelijkheid van de zorg voor zijn moeder op zich maar raakt hierdoor steeds meer verstrikt in ruzies en trauma’s uit zijn jeugd. Naarmate zijn moeders toestand verslechtert vervagen de harde lijnen die Allard bewust had opgebouwd tussen hun. Ook Allard vervalt hierdoor in oude patronen en wordt gedwongen kritisch naar zichzelf te gaan kijken om zo tot acceptatie en liefde voor zijn moeder te kunnen komen en ook te voorkomen dat hij zijn trauma niet doorgeeft aan zijn eigen jonge dochter.Puinhoop, gefilmd over een periode van meer dan 10 jaar, is een intieme documentaire over de worsteling van een kind om onafhankelijk te zijn van een ouder die hem niet wil loslaten.

Regisseur Puinhoop

Allard Detiger

Schrijvers Puinhoop

Onbekend

Cast Puinhoop

Onbekend

Puinhoop

Wil jij weten waar Puinhoop op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Puinhoop draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Puinhoop informatie

Benieuwd waar Puinhoop over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Puinhoop. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Puinhoop al heeft ontvangen.

Puinhoop trailer

Benieuwd of Puinhoop iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Puinhoop jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Puinhoop kunt kijken!