https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203204-948c1a238918226faa9cc4e39797cc7aeb4a3daf/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Puss in Boots: The Last Wish (2022)

6
De Gelaarsde Kat ontdekt dat zijn passie voor avontuur zijn tol heeft geëist en dat hij acht van zijn negen levens heeft gebruikt. Hij gaat op een epische reis, op zoek naar de mythische Laatste Wens om zijn vorige levens terug te krijgen.

Puss in Boots: The Last Wish

6
105 minuten 21-12-2022

Filmposter Puss in Boots: The Last Wish

De Gelaarsde Kat ontdekt dat zijn passie voor avontuur zijn tol heeft geëist en dat hij acht van zijn negen levens heeft gebruikt. Hij gaat op een epische reis, op zoek naar de mythische Laatste Wens om zijn vorige levens terug te krijgen.

Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe. De voor een Oscar® genomineerde Antonio Banderas keert terug als de stem van de beruchte Kat die op een legendarische reis door het Zwarte Woud gaat om de mythische Wensster te vinden en zijn verloren levens terug te krijgen. Aangezien hij nog maar één leven heeft, moet hij zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand, de innemende Kitty Poezelpootje (de voor een Oscar® genomineerde Salma Hayek). Op hun tocht worden de Gelaarsde Kat en Kitty, tegen beter weten in, bijgestaan door het sjofele, praatgrage, altijd opgewekte mormel Perro (Harvey Guillén, What We Do in the Shadows). De drie helden worden op de hielen gezeten door de misdadigers Goudhaartje (de voor een Oscar® genomineerde Florence Pugh, Black Widow) en de drie beren, “Big” Jack Horner (Emmy-winnaar John Mulaney, Big Mouth) en de angstaanjagende premiejager de Grote Boze Wolf (Wagner Moura, Narcos). DE GELAARSDE KAT 2: DE LAATSTE WENS (PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH) heeft een komische sterrencast, onder wie Oscar®-winnaar Olivia Colman, Ray Winstone (Black Widow), Samson Kayo (Sliced), de voor een Emmy genomineerde Anthony Mendez (Jane the Virgin) en de voor een Tony genomineerde Da'Vine Joy Randolph (Trolls World Tour). The Last Wish, de lang verwachte opvolger van de voor een Academy Award® genomineerde blockbuster uit 2011, is geregisseerd door Joel Crawford en geproduceerd door Mark Swift, het creatieve team achter DreamWorks Animation’s hit The Croods: A New Age. De uitvoerende producent is oprichter en CEO van Illumination Chris Meledandri. Het personage van de Gelaarsde Kat werd geïntroduceerd in de voor een Oscar® genomineerde Shrek 2 uit 2004 en was meteen een wereldwijde sensatie. Daarna speelde de Gelaarsde Kat in nog twee Shrek-vervolgen en in zijn eigen film en ook in meerdere video’s en tv-series van DreamWorks Animation. De films van Shrek en De Gelaarsde Kat hebben samen wereldwijd al meer dan 3,5 miljard dollar opgebracht.

Bekijk het aanbod van Puss in Boots: The Last Wish

Regisseur Puss in Boots: The Last Wish

Joel Crawford

Schrijvers Puss in Boots: The Last Wish

Onbekend

Cast Puss in Boots: The Last Wish

Onbekend

Puss in Boots: The Last Wish

Wil jij weten waar Puss in Boots: The Last Wish op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Puss in Boots: The Last Wish draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Puss in Boots: The Last Wish informatie

Benieuwd waar Puss in Boots: The Last Wish over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Puss in Boots: The Last Wish. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Puss in Boots: The Last Wish al heeft ontvangen.

Puss in Boots: The Last Wish trailer

Benieuwd of Puss in Boots: The Last Wish iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Puss in Boots: The Last Wish jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Puss in Boots: The Last Wish kunt kijken!