Pyjama-ontbijt met Solan en Ludwig Gaan naar de Maan

Pyjama-ontbijt met Solan en Ludwig Gaan naar de Maan

90 minuten 28-02-2020
In je mooiste pyjama ontbijten en naar de film! Dat is nog eens chill in de vakantie!Voordat de film begint zorgen we samen met De Noorman voor een lekker ontbijt met broodjes, fruit, melk en een sapje. Voor de volwassenen staat er een kopje koffie of thee klaar. Start ontbijt 9.00 uur Start film 9.45 uur Solan & Ludwig wagen zich in de ruimte! Ze nemen deel aan een internationale race naar de maan, geleid door de briljante uitvinder Reodor. Solan wordt ingeschakeld als dappere astronaut, maar niets loopt zoals gepland. Tijdens de gewaagde missie worden geheime passagiers ontdekt, verborgen agenda’s onthuld en niets verloopt zoals het moet lopen... Kortom, het wordt een reis naar de maan vól verrassingen voor Solan & Ludwig! NRC **** :"Ook goed te genieten voor ouders, vooral door allerlei politieke grappen en steekjes onder water over bloggen en selfies. Veel gaat waarschijnlijk over de hoofden van de doelgroep heen, zoals kritiek op Noors nationalisme en een Brexit-grapje, maar kinderen zien desalniettemin een spannend avontuur met interessante personage

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Pyjama-ontbijt met Solan en Ludwig Gaan naar de Maan

Helaas draait Pyjama-ontbijt met Solan en Ludwig Gaan naar de Maan niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-02-2020.

Pyjama-ontbijt met Solan en Ludwig Gaan naar de Maan

Wil jij weten waar Pyjama-ontbijt met Solan en Ludwig Gaan naar de Maan op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pyjama-ontbijt met Solan en Ludwig Gaan naar de Maan draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pyjama-ontbijt met Solan en Ludwig Gaan naar de Maan informatie

Benieuwd waar Pyjama-ontbijt met Solan en Ludwig Gaan naar de Maan over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pyjama-ontbijt met Solan en Ludwig Gaan naar de Maan. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pyjama-ontbijt met Solan en Ludwig Gaan naar de Maan al heeft ontvangen.

Pyjama-ontbijt met Solan en Ludwig Gaan naar de Maan trailer

Benieuwd of Pyjama-ontbijt met Solan en Ludwig Gaan naar de Maan iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pyjama-ontbijt met Solan en Ludwig Gaan naar de Maan jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pyjama-ontbijt met Solan en Ludwig Gaan naar de Maan kunt kijken!