Qaidi Band (2016)

Qaidi Band

119 minuten Drama, Muziek 2016

Recensies Qaidi Band

Rotten Tomatoes 17

Filmposter Qaidi Band

Een groep jongeren zit in de gevangenis in afwachting van hun rechtszaak. Als de Onafhankelijkheidsdag van India nabij is, krijgen ze de kans een band te vormen en een lied te schrijven. Het lied dat zij schrijven wordt een hit in de gevangenis en daarbuiten. Het gaat de hele wereld over en wordt een soort volkslied. De jongeren gebruiken de muziek om zich uit de hel van de gevangenis te bevrijden en de misstanden in de gevangenis en het Indiase rechtssysteem aan te kaarten.

Bekijk het aanbod van Qaidi Band

Filmposter Filmposter Qaidi Band

Regisseur Qaidi Band

Habib Faisal

Schrijvers Qaidi Band

Habib Faisal

Sanjay Sharma

Cast Qaidi Band

Aadar Jain
Anya Singh
Mikhail Yawalkar
Anna Ador

Qaidi Band

Wil jij weten waar Qaidi Band op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Qaidi Band draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Qaidi Band informatie

Benieuwd waar Qaidi Band over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Qaidi Band. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Qaidi Band al heeft ontvangen.

Qaidi Band trailer

Benieuwd of Qaidi Band iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Qaidi Band jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Qaidi Band kunt kijken!