https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/136218-b994b6995fbae2e9572608b3bcacbd493524bdd2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Balloon (2019)

6 Geweld
Een gezin worstelt met de tegenstrijdigheid van de natuur, spiritualiteit, politiek en vrije wil.

Balloon

6 Geweld
2019

Recensies Balloon

Filmposter Balloon

Een gezin worstelt met de tegenstrijdigheid van de natuur, spiritualiteit, politiek en vrije wil.

Op de Tibetaanse graslanden leiden Darje en Drolkar een sereen bestaan met hun drie zonen en grootvader. Een condoom veroorzaakt verlegenheid en een dilemma waardoor de harmonie van het gezin wordt verstoord. Wat doet er meer toe in de cirkel van leven en dood, de ziel of de realiteit?

Bekijk het aanbod van Balloon

Balloon Balloon Balloon Balloon Balloon Balloon
Filmposter Filmposter Balloon

Regisseur Balloon

Pema Tseden

Schrijvers Balloon

Pema Tseden

Cast Balloon

Sonam Wangmo
Jinpa
Yangshik Tso
Jinpa
Sonam Wangmo

Alternatieve titels

Qi Qiu

Balloon

Balloon

Wil jij weten waar Balloon op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Balloon draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Balloon informatie

Benieuwd waar Balloon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Balloon. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Balloon al heeft ontvangen.

Balloon trailer

Benieuwd of Balloon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Balloon jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Balloon kunt kijken!