Holy Goalie (2017)

6 Geweld Grof taalgebruik

Holy Goalie

6 Geweld Grof taalgebruik
95 minuten Komedie, Humor, Sport 2017

Recensies Holy Goalie

MovieMeter: 3

Filmposter Holy Goalie

Nadat hij controverse heeft opgewekt tijdens zijn zendingswerk, wordt pater Salvador overgebracht naar St. Theodosius, waar de regels zo strikt zijn dat zelfs haargel een zonde is. Het klooster is echter in financiële moeilijkheden en staat op het punt om aan een hotelketen te worden verkocht. De enige hoop ligt bij Salvador, een voormalige voetballer, belast met het transformeren van enkele novicen in een team dat goed genoeg is om het Clerum-kampioenschap te winnen waaraan een aanzienlijke som geld gekoppeld is.

Bekijk het aanbod van Holy Goalie

Filmposter Filmposter Holy Goalie

Regisseur Holy Goalie

Curro Velázquez

Schrijvers Holy Goalie

Curro Velázquez

Mauricio Romero

Cast Holy Goalie

Alain Hernández
Karra Elejalde
Macarena García
El Langui

Alternatieve titels

Holy Goalie

Que Baje Dios y lo Vea

Holy Goalie

Wil jij weten waar Holy Goalie op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Holy Goalie draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Holy Goalie informatie

Benieuwd waar Holy Goalie over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Holy Goalie. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Holy Goalie al heeft ontvangen.

Holy Goalie trailer

Benieuwd of Holy Goalie iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Holy Goalie jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Holy Goalie kunt kijken!