https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/111854-3ace6a9b004758d7e9d3f342bfe765ca247420ec/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Que Dios Nos Perdone (2018)

12 Geweld Angst Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
Pakkende psychologische crime thriller vol suspense tegen de achtergrond van massale straatprotesten in Madrid en het bezoek van Paus Benedictus XVI aan de stad.

Que Dios Nos Perdone

12 Geweld Angst Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
126 minuten Thriller, Psychologisch 12-07-2018

Recensies Que Dios Nos Perdone

MovieMeter: 3,12
Rotten Tomatoes 100

Filmposter Que Dios Nos Perdone

Pakkende psychologische crime thriller vol suspense tegen de achtergrond van massale straatprotesten in Madrid en het bezoek van Paus Benedictus XVI aan de stad.

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid werken twee rechercheurs aan een zaak waarbij een gewelddadige seriemoordenaar het heeft voorzien op oudere vrouwen. In de hitte van de Spaanse miljoenenstad worden in diezelfde periode massale straatprotesten georganiseerd tegen de economische malaise en zijn anderhalf miljoen gelovigen in afwachting van paus Benedictus XVI. Het bezorgt de veiligheidsdiensten de nodige kopzorgen. De gesloten workaholic Velarde (Antonio de la Torre) en de explosieve Alfaro (Roberto Alamo) – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – worden dan ook geacht dit zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor. Roberto Álamo (La piel que habito)) en Antonio de la Torre (La isla minima, The Fury of a Patient Man) spelen de hoofdrollen in deze pakkende film vol suspense. De psychologische crime thriller van Rodrigo Sorogoyen (Stockholm)) was een groot succes in Spanje en Frankrijk. In San Sebastian won de film de juryprijs voor beste scenario; Roberto Álamo werd voor zijn vertolking bekroond met een Goya, Feroz en José María Award.

Bekijk het aanbod van Que Dios Nos Perdone

Regisseur Que Dios Nos Perdone

Rodrigo Sorogoyen

Schrijvers Que Dios Nos Perdone

Rodrigo Sorogoyen

Isabel Peña

Cast Que Dios Nos Perdone

Antonio de la Torre
Javier Pereira
Roberto Álamo
Luis Zahera

Alternatieve titels

May God Save Us

Que Dios Nos Perdone

Que Dios Nos Perdone

Wil jij weten waar Que Dios Nos Perdone op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Que Dios Nos Perdone draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Que Dios Nos Perdone informatie

Benieuwd waar Que Dios Nos Perdone over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Que Dios Nos Perdone. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Que Dios Nos Perdone al heeft ontvangen.

Que Dios Nos Perdone trailer

Benieuwd of Que Dios Nos Perdone iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Que Dios Nos Perdone jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Que Dios Nos Perdone kunt kijken!