Que Horas Ela Volta?


Bekijk trailer

Que Horas Ela Volta?

114 minuten Drama 10-09-2015
Metacritic: 82,1
MovieMeter: 3,5
Rotten Tomatoes 97
Val is een huishoudster die haar werk serieus neemt. Ze verzorgt alles tot in de puntjes. Van het kostuum dat ze draagt tot de hapjes die ze voor de familie maakt. Daarbij is ze de steun en toeverlaat van de 17-jarige Fabinho die ze al van kleins af aan verzorgd. Haar overzichtelijke leven verandert wanneer haar dochter Jessica onverwacht voor de deur staat. Ze is voor haar schoolexamens in São Paulo en op zoek naar een tijdelijk verblijf. De zelfverzekerde en eigenwijze Jessica weigert echter de huisregels te accepteren en zorgt gelijk voor spanning binnen het gezin. Val staat voor een keuze: blijft ze haar werkgevers trouw of kiest ze voor haar eigen kind?

Geregisseerd door

Anna Muylaert

Schrijvers

Anna Muylaert

Cast

Michel Joelsas
Regina Casé
Karine Teles
Luis Miranda
Camila Márdila

Alternatieve titels

Que Horas Ela Volta?

The Second Mother

Bioscoopagenda van Que Horas Ela Volta?

Helaas draait Que Horas Ela Volta? niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 10-09-2015.

Que Horas Ela Volta?

Wil jij weten waar Que Horas Ela Volta? op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Que Horas Ela Volta? draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Que Horas Ela Volta? informatie

Benieuwd waar Que Horas Ela Volta? over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Que Horas Ela Volta?. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Que Horas Ela Volta? al heeft ontvangen.

Que Horas Ela Volta? trailer

Benieuwd of Que Horas Ela Volta? iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Que Horas Ela Volta? jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Que Horas Ela Volta? kunt kijken!