Quién te cantará (2018)

Angst Grof taalgebruik

Quién te cantará

Angst Grof taalgebruik
Drama, Muziek, Mysterie 2018

Recensies Quién te cantará

Rotten Tomatoes 85

Filmposter Quién te cantará

De beroemde zangeres en diva Lila raakt door een ongeluk haar geheugen kwijt. Haar grootste fan en imitator Violeta staat de zangeres bij om haar te helpen haar liedjes en zichzelf terug te vinden. Hierdoor begint een spel van bedrog en imitatie waarin de grenzen van creatie en originaliteit in vraag worden gesteld.

Bekijk het aanbod van Quién te cantará

Filmposter Filmposter Quién te cantará

Regisseur Quién te cantará

Carlos Vermut

Schrijvers Quién te cantará

Carlos Vermut

Cast Quién te cantará

Carme Elias
Eva Llorach
Najwa Nimri
Natalia de Molina

Quién te cantará

Wil jij weten waar Quién te cantará op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Quién te cantará draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Quién te cantará informatie

Benieuwd waar Quién te cantará over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Quién te cantará. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Quién te cantará al heeft ontvangen.

Quién te cantará trailer

Benieuwd of Quién te cantará iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Quién te cantará jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Quién te cantará kunt kijken!