Raajneeti (2010)

16 Geweld

Raajneeti

16 Geweld
Drama, Thriller 2010

Recensies Raajneeti

MovieMeter: 3,3
Rotten Tomatoes 13
"Raajneeti" is het verhaal van de strijd van een man die poogt weg te gaan bij de bezigheid van zijn familie - de politiek. Maar gezien hij er tot zijn nek in zit, moet hij vechten om het spel te beheersen en ongewild afdalen in de hel die morele Indiase democratie is. De rivaliteit van twee neven escaleert in een alles overheersende oorlog en trekt de hoofdpersoon in de donkere kant van het omgaan met zijn vijanden. Dit vormt een aanvulling op zijn eigen reis naar corruptie. Politieke tactieken, niet te stuiten ambitie, en een blinde lust naar macht staan hierbij op de eerste plaats..

Bekijk het aanbod van Raajneeti

Regisseur Raajneeti

Prakash Jha

Schrijvers Raajneeti

Prakash Jha

Anjum Rajabali

Sameer

Cast Raajneeti

Ajay Devgn
Ranbir Kapoor
Arjun Rampal
Naseeruddin Shah
Nana Patekar

Raajneeti

Wil jij weten waar Raajneeti op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Raajneeti draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Raajneeti informatie

Benieuwd waar Raajneeti over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Raajneeti. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Raajneeti al heeft ontvangen.

Raajneeti trailer

Benieuwd of Raajneeti iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Raajneeti jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Raajneeti kunt kijken!