https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/130876-6c7d41af6ca840d1de94d7dd120b155674017603/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

A Hidden Life (2020)

12 Angst Geweld
Gebaseerd op echte gebeurtenissen, van schrijver-regisseur Terrence Malick, is A Hidden Life het verhaal van een onbezonnen held, Franz Jägerstätter, die in de Tweede Wereldoorlog weigert om voor de nazi's te vechten. Wanneer

A Hidden Life

12 Angst Geweld
174 minuten 06-02-2020

Recensies A Hidden Life

Metacritic: 78,1
Rotten Tomatoes 80

Filmposter A Hidden Life

Gebaseerd op echte gebeurtenissen, van schrijver-regisseur Terrence Malick, is A Hidden Life het verhaal van een onbezonnen held, Franz Jägerstätter, die in de Tweede Wereldoorlog weigert om voor de nazi's te vechten. Wanneer

Gebaseerd op echte gebeurtenissen, van schrijver-regisseur Terrence Malick, is A Hidden Life het verhaal van een onbezonnen held, Franz Jägerstätter, die in de Tweede Wereldoorlog weigert om voor de nazi's te vechten. Wanneer de Oostenrijkse boer geconfronteerd wordt met de dreiging van executie wegens verraad, is het zijn onwankelbare geloof en zijn liefde voor zijn vrouw, Fani, en kinderen die hem op de been houden. Fox Searchlight Pictures presenteert, een productie van Elizabeth Bay in samenwerking met Aceway en Studio Babelsberg, A Hidden Life. Geschreven en geregisseerd door Terrence Malick, de filmsterren van deze film zijn August Diehl, Valerie Pachner, Maria Simon, Tobias Moretti, Bruno Ganz, Matthias Schoenaerts, Karin Neuhäuser en Ulrich Matthes. De producenten zijn Grant Hill, p.g.a., Dario Bergesio, Josh Jeter en Elisabeth Bentley. Uitvoerende producenten zijn Marcus Loges en Adam Morgan. Het filmteam bestaat uit regisseur van fotografie Joerg Widmer, productie-ontwerper Sebastian Krawinkel, filmredacteuren Rehman Nizar Ali, Joe Gleason en Sebastian Jones, muziek van James Newton Howard en kostuumontwerper Lisy Christl.

Bekijk het aanbod van A Hidden Life

Regisseur A Hidden Life

Terrence Malick

Schrijvers A Hidden Life

Terrence Malick

Cast A Hidden Life

Jürgen Prochnow
Bruno Ganz
Matthias Schoenaerts
Tobias Moretti
August Diehl
Michael Nyqvist
Ulrich Matthes
Maria Simon
Karin Neuhäuser
Valerie Pachner

Alternatieve titels

Radegund

A Hidden Life

Filmagenda van A Hidden Life

A Hidden Life

Wil jij weten waar A Hidden Life op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Hidden Life draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Hidden Life informatie

Benieuwd waar A Hidden Life over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Hidden Life. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Hidden Life al heeft ontvangen.

A Hidden Life trailer

Benieuwd of A Hidden Life iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Hidden Life jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Hidden Life kunt kijken!