Radiograph of a Family (2020)

Radiograph of a Family

82 minuten 2020

Recensies Radiograph of a Family

MovieMeter: 4,5

Filmposter Radiograph of a Family

“Moeder trouwde een foto van vader,” is de openingszin van deze intieme documentaire. Het blijkt geen dichterlijke vrijheid van maker Firouzeh Khosrovani. Haar moeder Tayi trouwde in Teheran letterlijk met een portret van Hossein, omdat hij als student radiologie in Zwitserland niet zomaar kon terugreizen naar zijn thuisland. Het blijkt tekenend voor de kloof die altijd is blijven bestaan in dit huwelijk tussen de seculiere, progressieve Hossein en de traditionele, devote moslim Tayi. Zo is deze familiegeschiedenis tegelijk een röntgenfoto waarop de conflicten in de Iraanse maatschappij in de opmaat naar en de nasleep van de Iraanse Revolutie van 1979 zichtbaar zijn.
Filmposter Filmposter Radiograph of a Family

Regisseur Radiograph of a Family

Firouzeh Khosrovani

Schrijvers Radiograph of a Family

Onbekend

Cast Radiograph of a Family

Onbekend

Filmagenda van Radiograph of a Family

Radiograph of a Family

Wil jij weten waar Radiograph of a Family op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Radiograph of a Family draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Radiograph of a Family informatie

Benieuwd waar Radiograph of a Family over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Radiograph of a Family. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Radiograph of a Family al heeft ontvangen.

Radiograph of a Family trailer

Benieuwd of Radiograph of a Family iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Radiograph of a Family jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Radiograph of a Family kunt kijken!