Rafaël

Rafaël is een spannend verhaal over dromen, standvastigheid en grenzeloze liefde.

Bekijk trailer

Rafaël

105 minuten Drama 11-10-2018
MovieMeter: 2,84
Rafaël is een spannend verhaal over dromen, standvastigheid en grenzeloze liefde.

Rafaël is een spannend verhaal over dromen, standvastigheid en grenzeloze liefde. Gebaseerd op ware gebeurtenissen vertelt Rafaël het aangrijpende, soms ongelooflijke verhaal van de Nederlandse Kimmy en Tunesische Nazir. Wanneer Nazir aan het begin van de Arabische Lente geen visum krijgt om in Nederland bij de geboorte van zijn zoon te kunnen zijn, besluit hij illegaal de oversteek naar Europa te maken. Tijdens deze helse reis krijgt hij alleen hulp van zijn hoogzwangere vrouw. Het verhaal dat in 2011 zelfs het wereldnieuws haalde verscheen eerder in boekvorm in de gelijknamige, hartverscheurende roman van schrijfster Christine Otten.

Geregisseerd door

Ben Sombogaart

Schrijvers

Massimo Gaudioso

Tijs van Marle

Fabio Natale

Cast

Melody Klaver
Nabil Mallat
Mehdi Meskar
Nawfel Bardad-Daidj

Bioscoopagenda van Rafaël

Helaas draait Rafaël niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 11-10-2018.

Rafaël

Wil jij weten waar Rafaël op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rafaël draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rafaël informatie

Benieuwd waar Rafaël over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rafaël. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rafaël al heeft ontvangen.

Rafaël trailer

Benieuwd of Rafaël iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rafaël jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rafaël kunt kijken!