Rafiki


Bekijk trailer

Rafiki

83 minuten 23-05-2019
Metacritic: 68,1
MovieMeter: 2,75
Rotten Tomatoes 94
“Goede Keniaanse meisjes worden goede Keniaanse echtgenotes”, maar Kena en Ziki hebben heel andere plannen. Ondanks de politieke rivaliteit tussen hun families houdt hun vriendschap stand. Ze steunen elkaar in het najagen van hun dromen in een conservatieve wereld. Als de liefde tussen de twee meisjes opbloeit, worden de vriendinnen voor de keuze gesteld: kiezen ze voor hun geluk of hun veiligheid? De film Rafiki ging in Cannes in première en de release werd in het conservatieve Kenia verboden. Het lukte na veel actievoeren om de film een week in de bioscopen te vertonen.

Geregisseerd door

Wanuri Kahui

Wanuri Kahiu

Schrijvers

Wanuri Kahiu

Jenna Cato Bass

Monica Arac de Nyeko

Cast

Patricia Amira
Samantha Mugatsia
Sheila Munyiva
Nice Githinji
Neville Misati
Charlie Karumi

Bioscoopagenda van Rafiki

Helaas draait Rafiki niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 23-05-2019.

Rafiki

Wil jij weten waar Rafiki op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rafiki draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rafiki informatie

Benieuwd waar Rafiki over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rafiki. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rafiki al heeft ontvangen.

Rafiki trailer

Benieuwd of Rafiki iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rafiki jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rafiki kunt kijken!