https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/127786-3471de0c1193c5041da649a7949bb842a7470da4/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Rambo: Last Blood

16 Geweld Grof taalgebruik
“Death is Coming”.

Bekijk trailer

Rambo: Last Blood

16 Geweld Grof taalgebruik
101 minuten 19-09-2019

Recensies Rambo: Last Blood

Metacritic: 26,1
“Death is Coming”.

Van soldaat tot legende: Sylvester Stallone knalde in 1983 van het scherm in Rambo: First Blood. Nu, 37 jaar later is John Rambo helemaal terug: In Rambo: Last Blood grijpt hij nog eenmaal naar zijn wapens voor een strijd op leven en dood. Om verder te leven in anonimiteit heeft John Rambo (Sylvester Stallone) zich na zijn laatste missie teruggetrokken tussen zijn paarden op een ranch in Texas. Hij leidt een rustig leven, tot de dag dat de kleindochter van zijn goede vriendin wordt ontvoerd door mensenhandelaren. Vastbesloten haar te redden vertrekt John naar Mexico, waar hij belandt in de heftige wereld van de sekshandel en zich genoodzaakt ziet om opnieuw naar zijn wapens te grijpen. Dat zet vanzelfsprekend kwaad bloed bij het Mexicaanse kartel, dat vanaf dat moment op niets anders zint dan wraak. John zal al zijn skills uit het verleden moeten gebruiken om dit gewelddadige kat-en-muisspel te overleven.

Regisseur Rambo: Last Blood

Adrian Grunberg

Schrijvers Rambo: Last Blood

Sylvester Stallone

Dan Gordon

David Morrell

Matthew Cirulnick

Cast Rambo: Last Blood

Sylvester Stallone
Louis Mandylor
Paz Vega
Sergio Peris-Mencheta
Adriana Barraza
Sheila Shah

Bioscoopagenda van Rambo: Last Blood

Helaas draait Rambo: Last Blood niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 19-09-2019.

Rambo: Last Blood

Wil jij weten waar Rambo: Last Blood op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rambo: Last Blood draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rambo: Last Blood informatie

Benieuwd waar Rambo: Last Blood over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rambo: Last Blood. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rambo: Last Blood al heeft ontvangen.

Rambo: Last Blood trailer

Benieuwd of Rambo: Last Blood iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rambo: Last Blood jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rambo: Last Blood kunt kijken!