Rambo 5: Last Blood

“Death is Coming”.

Rambo 5: Last Blood

100 minuten 2019
“Death is Coming”.

John Rambo is met pensioen en woont op een boerderij in de Verenigde Staten. Op een dag hoort hij van Maria, een oude familievriendin en vastgoedmanager, dat zijn dochter is ontvoerd door een Mexicaans drugskartel. Al snel komt John terecht in de gewelddadige wereld van de sekshandel. Hij werkt samen met een journalist, wiens halfzus ook is ontvoerd, en moet al zijn vaardigheden inzetten om de meisjes te redden en een kwaadaardige misdaadbaas neer te halen.

Geregisseerd door

Adrian Grunberg

Schrijvers

Sylvester Stallone

David Morrell

Matthew Cirulnick

Cast

Sylvester Stallone
Louis Mandylor
Paz Vega
Sheila Shah
Yvette Monreal

Alternatieve titels

Rambo 5: Last Blood

Rambo: Last Blood

Bioscoopagenda van Rambo 5: Last Blood

Rambo 5: Last Blood

Wil jij weten waar Rambo 5: Last Blood op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rambo 5: Last Blood draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rambo 5: Last Blood informatie

Benieuwd waar Rambo 5: Last Blood over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rambo 5: Last Blood. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rambo 5: Last Blood al heeft ontvangen.

Rambo 5: Last Blood trailer

Benieuwd of Rambo 5: Last Blood iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rambo 5: Last Blood jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rambo 5: Last Blood kunt kijken!