Rammstein: Paris (2015)

Rammstein: Paris

98 minuten Documentaire, Muziek 2015

Recensies Rammstein: Paris

MovieMeter: 3,32

Filmposter Rammstein: Paris

Rammstein is een Duitse metalband die naar eigen zeggen "Tanzmetall" produceert, ofwel een synthese van progressive metal, industrial en techno, met enige gothic-invloeden. Een concert van Rammstein is een gebeurtenis waarbij de band probeert alle zintuigen te prikkelen. Dat gevoel van opwinding vastleggen op film is lastig. Toch ging regisseur Jonas Åkerlund de uitdaging aan. Dit is zijn weergave van de nieuwe podiumproductie die de groep in maart 2012 in de Parijse concertzaal Bercy bracht.

Bekijk het aanbod van Rammstein: Paris

Filmposter Filmposter Rammstein: Paris

Regisseur Rammstein: Paris

Jonas Åkerlund

Schrijvers Rammstein: Paris

Onbekend

Cast Rammstein: Paris

Till Lindemann
Richard Kruspe
Paul Landers
Rammstein

Rammstein: Paris

Wil jij weten waar Rammstein: Paris op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rammstein: Paris draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rammstein: Paris informatie

Benieuwd waar Rammstein: Paris over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rammstein: Paris. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rammstein: Paris al heeft ontvangen.

Rammstein: Paris trailer

Benieuwd of Rammstein: Paris iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rammstein: Paris jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rammstein: Paris kunt kijken!