Raponsel & Louis Bouwmeester - De Pannenkoekenmix

Raponsel & Louis Bouwmeester - De Pannenkoekenmix

Kortjakje is ziek en heeft niets in huis. Haar vriendin, Elsje Fiederelsje, heeft geen zin om boodschappen te doen. Dan worden Hanneke en Janneke gevraagd om naar de botermarkt te gaan. Onderweg verdwalen de meisjes in een groen, groen, groen knollenknollenland. Als ze dan ook nog hun hart verliezen aan Moriaantje en Berend Botje zijn de meisjes helemaal in de war. Gelukkig woont er in het bos een Haas die de kluts niet kwijt is… De Pannenkoekenmix is een toneelstuk voor de gehele familie met en over alle bekende kinderliedjes. De opbrengst wordt geschonken aan de Edwin van der Sar Foundation. www.louisbouwmeester.com https://www.facebook.com/ToneelgroepLouisBouwmeester/

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Raponsel & Louis Bouwmeester - De Pannenkoekenmix

Helaas draait Raponsel & Louis Bouwmeester - De Pannenkoekenmix niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 27-01-2020.

Raponsel & Louis Bouwmeester - De Pannenkoekenmix

Wil jij weten waar Raponsel & Louis Bouwmeester - De Pannenkoekenmix op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Raponsel & Louis Bouwmeester - De Pannenkoekenmix draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Raponsel & Louis Bouwmeester - De Pannenkoekenmix informatie

Benieuwd waar Raponsel & Louis Bouwmeester - De Pannenkoekenmix over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Raponsel & Louis Bouwmeester - De Pannenkoekenmix. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Raponsel & Louis Bouwmeester - De Pannenkoekenmix al heeft ontvangen.

Raponsel & Louis Bouwmeester - De Pannenkoekenmix trailer

Benieuwd of Raponsel & Louis Bouwmeester - De Pannenkoekenmix iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Raponsel & Louis Bouwmeester - De Pannenkoekenmix jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Raponsel & Louis Bouwmeester - De Pannenkoekenmix kunt kijken!