Raponsel - Skroets (2020)

Raponsel - Skroets

12-08-2020
Theatergroep Raponsel speelt voor het 13e jaar de humoristische en ontroerende familievoorstelling ‘Skroets’ in theater De Muze. Meneer Skroets houdt niet van Kerst. Hij vindt het onzin en bovendien veel te duur! Hij denkt alleen aan zichzelf en telt de hele dag zijn geld. Dan krijgt hij bezoek van drie feeën. Zij laten hem beelden zien van gisteren, vandaag en morgen en daardoor krijgt Skroets een vreemd gevoel. Een gevoel dat hij niet eerder had. De tekst is van Jos van Varik en ook dit jaar wordt de voorstelling gespeeld door Ellen, Jackelien, Jos, Louise, Margret, Rini en Wendy én gezongen en gedanst door de kinderen van de jeugdtheaterschool ‘On Stage’ o.l.v. Chantal van der Klugt.

Regisseur Raponsel - Skroets

Onbekend

Schrijvers Raponsel - Skroets

Onbekend

Cast Raponsel - Skroets

Onbekend

Raponsel - Skroets

Wil jij weten waar Raponsel - Skroets op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Raponsel - Skroets draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Raponsel - Skroets informatie

Benieuwd waar Raponsel - Skroets over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Raponsel - Skroets. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Raponsel - Skroets al heeft ontvangen.

Raponsel - Skroets trailer

Benieuwd of Raponsel - Skroets iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Raponsel - Skroets jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Raponsel - Skroets kunt kijken!