Ratcatcher (1999)

6 Angst Geweld Grof taalgebruik

Ratcatcher

6 Angst Geweld Grof taalgebruik
94 minuten Drama 1999

Recensies Ratcatcher

Metacritic: 76,1
MovieMeter: 3,59
Rotten Tomatoes 85

Filmposter Ratcatcher

James groeit op in een arbeiderswijk in Glasgow, midden jaren '70. De gezinssituatie is verre van ideaal. Alles wat zijn vader doet, is voor James een confrontatie met de toekomst die hem te wachten staat. Hij voelt zich thuis verloren en brengt veel tijd door bij het kanaal. Hier deelt hij lief en leed met Margaret Anne, een tengere en kwetsbare tiener en Kenny, een jongetje dat zijn onschuld ondanks zijn harde omgeving nog niet verloren heeft. Terwijl de droom van het gezin om naar een nieuwe woning te verhuizen steeds onbereikbaarder wordt, vindt James een eigen plekje.
Filmposter Filmposter Ratcatcher

Regisseur Ratcatcher

Lynne Ramsay

Schrijvers Ratcatcher

Lynne Ramsay

Cast Ratcatcher

Tommy Flanagan
Mandy Matthews
William Eadie
Michelle Stewart

Ratcatcher

Wil jij weten waar Ratcatcher op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ratcatcher draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ratcatcher informatie

Benieuwd waar Ratcatcher over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ratcatcher. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ratcatcher al heeft ontvangen.

Ratcatcher trailer

Benieuwd of Ratcatcher iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ratcatcher jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ratcatcher kunt kijken!