Räuberhände (2021)

Räuberhände

89 minuten 2021

Recensies Räuberhände

MovieMeter: 3,5

Filmposter Räuberhände

Janik en Samuel zijn beste vrienden en zijn blij dat ze van school zijn. Ze zijn van totaal verschillende komaf: de ouders van Janik lijken perfect terwijl Samuel uit een gebroken gezin komt. Samuel is op zoek naar meer evenwicht in zijn leven; Janik heeft zin om in opstand te komen. Seks en seksualiteit zijn altijd aanwezig en dat leidt tot een ondoordacht moment. De vriendschap wordt hierdoor op de proef gesteld.
Filmposter Filmposter Räuberhände

Regisseur Räuberhände

Onbekend

Schrijvers Räuberhände

Onbekend

Cast Räuberhände

Emil von Schönfels
Katharina Behrens
Mekyas Mulugeta

Filmagenda van Räuberhände

Räuberhände

Wil jij weten waar Räuberhände op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Räuberhände draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Räuberhände informatie

Benieuwd waar Räuberhände over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Räuberhände. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Räuberhände al heeft ontvangen.

Räuberhände trailer

Benieuwd of Räuberhände iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Räuberhände jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Räuberhände kunt kijken!