Rayen Panday - Trigger

Rayen Panday - Trigger

07-07-2020

Recensies Rayen Panday - Trigger

Nog een paar stoelen beschikbaar. Mail info@theaterfloralis.nl Waarom is al het nieuws tegenwoordig ‘Breaking News’? Waarom moet je het er tegenwoordig bij zetten als je een foto hebt genomen zónder filters? Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd? De overvloed aan triggers heeft juist een averechts effect. Alles, inclusief jezelf, maar de hele tijd bijzonder vinden… Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nog écht speciaal? Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij intussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. En heerlijke nummers zingt, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt. Van alle jonge comedians in Nederland is Rayen Panday degene met de natuurlijkste en meest ontspannen podiumprésence, waarmee hij zich schaart in de traditie van grote Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfeld. Over Rayen Panday; Cabaretier Rayen Panday besluit tijdens zijn rechtenstudie mee te doen aan een open podium. Iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Hij wordt gevraagd om mee te doen met het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij de persoonlijkheidsprijs wint. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian. Sinds 2016 is hij lid van Comedytrain. Zijn internationale succes werd nog groter toen hij als een van de drie comedians gevraagd werd om een eigen Netflix-special op te nemen. De pers over Fenomeen: “Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid” – NRC **** “Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt” – Theaterkrant “Want een talent is het. Een heel groot talent (…) Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.” – Theaterparadijs ***** “Hij is vlot, grappig, persoonlijk, herkenbaar, actueel, krachtige humor, en gaat geen enkel onderwerp uit de weg.” – I Love Theater

Regisseur Rayen Panday - Trigger

Onbekend

Schrijvers Rayen Panday - Trigger

Onbekend

Cast Rayen Panday - Trigger

Onbekend

Bioscoopagenda van Rayen Panday - Trigger

Helaas draait Rayen Panday - Trigger niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 07-07-2020.

Rayen Panday - Trigger

Wil jij weten waar Rayen Panday - Trigger op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rayen Panday - Trigger draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rayen Panday - Trigger informatie

Benieuwd waar Rayen Panday - Trigger over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rayen Panday - Trigger. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rayen Panday - Trigger al heeft ontvangen.

Rayen Panday - Trigger trailer

Benieuwd of Rayen Panday - Trigger iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rayen Panday - Trigger jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rayen Panday - Trigger kunt kijken!