Rebel Without A Cause (1955)

6 Angst Geweld

Rebel Without A Cause

6 Angst Geweld
111 minuten Drama, Romantiek 1955

Recensies Rebel Without A Cause

Metacritic: 87,1
MovieMeter: 3,6
Rotten Tomatoes 96

Filmposter Rebel Without A Cause

Jim Stark is de 'new kid in town'. Overal waar hij gewoond heeft heeft hij problemen veroorzaakt, wat dan ook de reden is dat zijn familie weer eens is verhuisd. Hij hoopt de liefde te vinden die hij niet van zijn familie krijgt. Een deel hiervan vindt hij in zijn relatie met Judy, maar Jim moet zich nog steeds bewijzen door middel van vechtpartijen en autoraces.
Filmposter Filmposter Rebel Without A Cause

Regisseur Rebel Without A Cause

Nicholas Ray

Schrijvers Rebel Without A Cause

Nicholas Ray

Stewart Stern

Irving Shulman

Cast Rebel Without A Cause

Natalie Wood
Jim Backus
Sal Mineo
James Dean

Rebel Without A Cause

Wil jij weten waar Rebel Without A Cause op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rebel Without A Cause draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rebel Without A Cause informatie

Benieuwd waar Rebel Without A Cause over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rebel Without A Cause. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rebel Without A Cause al heeft ontvangen.

Rebel Without A Cause trailer

Benieuwd of Rebel Without A Cause iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rebel Without A Cause jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rebel Without A Cause kunt kijken!