Red Dot (2021)

16 Geweld Grof taalgebruik

Red Dot

16 Geweld Grof taalgebruik
2021
David en Nadja zijn een stel waarvan de relatie niet zo lekker meer loopt. Wanneer Nadja zwanger wordt, besluiten ze het toch nog een keer te proberen. Ze gaan op skitrektocht in de Zweedse wildernis. Als ze 's nachts in hun tent liggen, verschijnt er ineens een rode stip die hen doet geloven dat er een onbekende schutter op ze richt. Plots moeten ze vluchten voor hun leven want op de meedogenloze sneeuwvlaktes zijn de twee niet veilig.

Bekijk het aanbod van Red Dot

Regisseur Red Dot

Alain Darborg

Schrijvers Red Dot

Onbekend

Cast Red Dot

Anastasios Soulis
Nanna Blondell
Johannes Kuhnke

Red Dot

Wil jij weten waar Red Dot op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Red Dot draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Red Dot informatie

Benieuwd waar Red Dot over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Red Dot. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Red Dot al heeft ontvangen.

Red Dot trailer

Benieuwd of Red Dot iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Red Dot jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Red Dot kunt kijken!