Redline (2008)

Redline

102 minuten Animatie, Actie, Thriller, Sport, Romantiek, Science fiction 2008

Recensies Redline

MovieMeter: 3,72
Rotten Tomatoes 63

Filmposter Redline

Om de vijf jaar trekt de zwaarste en meest destructieve underground autorace "Redline" de meest elite coureurs, in een strijd om de eerste plek naar het asfalt. JP is een roekeloze waaghals zonder enige notie van snelheidslimiet en rijdt in een custom genaamd "Transa Am". Een van zijn vrouwelijke tegenstanders, Sonosee, is werkelijk tot alles bereid om op het winnaars podium te komen. Om in de finale te komen nemen de twee het tegen elkaar en de meest gekke coureurs in de race wereld en hun dodelijke en weg-verscheurende auto's op.
Filmposter Filmposter Redline

Regisseur Redline

Takeshi Koike

Schrijvers Redline

Katsuhito Ishii

Yoji Enokido

Alexander Von David

Yoshiki Sakurai

Cast Redline

Tadanobu Asano
Takuya Kimura
Yû Aoi
Yoshiyuki Morishita

Redline

Wil jij weten waar Redline op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Redline draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Redline informatie

Benieuwd waar Redline over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Redline. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Redline al heeft ontvangen.

Redline trailer

Benieuwd of Redline iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Redline jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Redline kunt kijken!