REIS NAAR HET NOORDEN (KINDERBOEKENWEEK)

REIS NAAR HET NOORDEN (KINDERBOEKENWEEK)

81 minuten
In het kader van de KinderBoekenWeek vertonen we deze animatie, een overweldigend feest van licht en kleur voor jong en oud. De vijftienjarige, doortastende Sasha uit het negentiende-eeuwse Sint-Petersburg ziet maar één manier om haar vermiste grootvader - een ontdekkingsreiziger - en haar aristocratische familie-eer te redden, en dat is zelf naar het noorden te trekken, grootvader achterna. Met z'n op negentiende-eeuwse pigmenten gebaseerde kleurenpalet maakt deze uitzonderlijk sfeervolle, geanimeerde avonturenfilm de zee, het ijs, de tijd en het gemoed van de personages buitengewoon voelbaar. Een overweldigend feest van licht en kleur voor jong en oud. Wij vertonen deze film in beide zalen mét een pauze.

Geregisseerd door

Rémi Chayé

Schrijvers

Onbekend

Cast

Christa Théret
Féodor Atkine
Loïc Houdré

Bioscoopagenda van REIS NAAR HET NOORDEN (KINDERBOEKENWEEK)

Helaas draait REIS NAAR HET NOORDEN (KINDERBOEKENWEEK) niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 12-11-2019.

REIS NAAR HET NOORDEN (KINDERBOEKENWEEK)

Wil jij weten waar REIS NAAR HET NOORDEN (KINDERBOEKENWEEK) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar REIS NAAR HET NOORDEN (KINDERBOEKENWEEK) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

REIS NAAR HET NOORDEN (KINDERBOEKENWEEK) informatie

Benieuwd waar REIS NAAR HET NOORDEN (KINDERBOEKENWEEK) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over REIS NAAR HET NOORDEN (KINDERBOEKENWEEK). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies REIS NAAR HET NOORDEN (KINDERBOEKENWEEK) al heeft ontvangen.

REIS NAAR HET NOORDEN (KINDERBOEKENWEEK) trailer

Benieuwd of REIS NAAR HET NOORDEN (KINDERBOEKENWEEK) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de REIS NAAR HET NOORDEN (KINDERBOEKENWEEK) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij REIS NAAR HET NOORDEN (KINDERBOEKENWEEK) kunt kijken!