https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/117568-6ce04c4b9fa8ff9935be7534443da8109dd43fee/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Rendez-vous (2015)

12 Angst Seks Grof taalgebruik
In Rendez-Vous gooit Simone (Loes Haverkort) het roer om.

Rendez-vous

12 Angst Seks Grof taalgebruik
100 minuten Thriller 04-06-2015

Recensies Rendez-vous

MovieMeter: 3

Filmposter Rendez-vous

In Rendez-Vous gooit Simone (Loes Haverkort) het roer om.

In Rendez-vous gooit Simone (Loes Haverkort) het roer om. Ze erft een bouwvallig landhuis in Frankrijk en vertrekt om samen met haar man Eric (Mark van Eeuwen) en hun twee kinderen, daarvan een chambre d’hôtes te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een spannende affaire met één van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke Michel (Pierre Boulanger). Eric gaat intussen helemaal op in de bouwplannen van aannemer Peter (Peter Paul Muller), maar niet alles in dat prachtige Frankrijk is wat het lijkt … De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie.

Regisseur Rendez-vous

Antoinette Beumer

Schrijvers Rendez-vous

Dorien Goertzen

Marjolein Beumer

Cast Rendez-vous

Peter Paul Muller
Pierre Boulanger
Jennifer Hoffman
Loes Haverkort
Tamar Baruch
Mark van Eeuwen

Rendez-vous

Wil jij weten waar Rendez-vous op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rendez-vous draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rendez-vous informatie

Benieuwd waar Rendez-vous over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rendez-vous. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rendez-vous al heeft ontvangen.

Rendez-vous trailer

Benieuwd of Rendez-vous iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rendez-vous jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rendez-vous kunt kijken!