https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203373-9032f0284d349f146a889d99688100022ca6d81d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Forest: I See You Everywhere (2022)

12 Angst Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
Deze hypnotiserende vertelling over schuld en boete won in Berlijn een Zilveren Beer.
Bekijk op Picl
Bekijk trailer

Forest: I See You Everywhere

12 Angst Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
112 minuten 04-08-2022

Filmposter Forest: I See You Everywhere

Deze hypnotiserende vertelling over schuld en boete won in Berlijn een Zilveren Beer.

Zeven hypnotiserende en grillige fuga-achtige miniaturen. Ogenschijnlijk onschuldig in het begin, worden ze steeds intenser tot ze culmineren in een psychologische caleidoscoop. Grootvader zwijgt - leeft hij nog? Een man praat tegen een kleerkast - waarom? Afwezigen sluipen als geesten in het leven en de gesprekken van echtparen en gezinnen. Zij zijn de verlorenen, de onderdrukten en de vermisten. Jonge mannen choqueren hun moeders - de een met liefde, de ander met minachting. Tenslotte is er een charlatan die naïeve zieke mensen de dood in jaagt. Het is moeilijk te zeggen wie hier het slachtoffer is en wie de schuldige. Kunnen mensen elkaar in die vreemde wereld ontmoeten?

Bekijk het aanbod van Forest: I See You Everywhere

Regisseur Forest: I See You Everywhere

Benedek Fliegauf

Schrijvers Forest: I See You Everywhere

Onbekend

Cast Forest: I See You Everywhere

Laura Podlovics
István Lénárt
Lilla Kizlinger
Eszter Balla
Laszlo Cziffer
Péter Fancsikai

Alternatieve titels

Forest: I See You Everywhere

Rengeteg - Mindenhol látlak

Forest: I See You Everywhere

Wil jij weten waar Forest: I See You Everywhere op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Forest: I See You Everywhere draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Forest: I See You Everywhere informatie

Benieuwd waar Forest: I See You Everywhere over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Forest: I See You Everywhere. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Forest: I See You Everywhere al heeft ontvangen.

Forest: I See You Everywhere trailer

Benieuwd of Forest: I See You Everywhere iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Forest: I See You Everywhere jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Forest: I See You Everywhere kunt kijken!