Resort to Love (2021)

12 Drugs en/of alcoholmisbruik

Resort to Love

12 Drugs en/of alcoholmisbruik
2021

Filmposter Resort to Love

In de nasleep van een ingestorte muziekcarrière eindigt Erica, een aspirant-popster, als entertainment op de bruiloft van haar ex-verloofde, Jason. Met tegenzin treedt ze op in een luxe resort op het eiland Mauritius en probeert haar eerdere relatie met Jason geheim te houden voor zijn aanstaande bruid Beverly. Erica herontdekt echter haar gevoelens voor Jason, ondanks de pogingen van zijn broer Caleb om dat te voorkomen.

Bekijk het aanbod van Resort to Love

Filmposter Filmposter Resort to Love

Regisseur Resort to Love

Steven K. Tsuchida

Schrijvers Resort to Love

Onbekend

Cast Resort to Love

Christina Milian
Jay Pharoah
Sinqua Walls

Resort to Love

Wil jij weten waar Resort to Love op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Resort to Love draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Resort to Love informatie

Benieuwd waar Resort to Love over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Resort to Love. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Resort to Love al heeft ontvangen.

Resort to Love trailer

Benieuwd of Resort to Love iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Resort to Love jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Resort to Love kunt kijken!