https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/182528-9f34c9c54f7991d1b773112c72db30fca6e80498/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Respect (2021)

12 Discriminatie Geweld Grof taalgebruik
Respect is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin.

Respect

12 Discriminatie Geweld Grof taalgebruik
146 minuten 02-09-2021

Filmposter Respect

Respect is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin.

Respect is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin. Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson (Dreamgirls) kruipt in de rol van deze Queen of Soul. De film volgt Aretha Franklins carrière vanaf de dagen dat ze als kind in een koor in de kerk van haar vader zong tot ze een internationale superster werd. Respect is het buitengewone waargebeurde verhaal van dit muziekicoon.

Regisseur Respect

Liesl Tommy

Schrijvers Respect

Tracey Scott Wilson

Cast Respect

Forest Whitaker
Tate Donovan
Marlon Wayans
Jennifer Hudson
Mary J. Blige
Leroy McClain
Audra McDonald
Marc Maron
Saycon Sengbloh
Hailey Kilgore
Heather Headley
Skye Dakota Turner
Titus Burgess

Filmagenda van Respect

Respect

Wil jij weten waar Respect op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Respect draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Respect informatie

Benieuwd waar Respect over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Respect. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Respect al heeft ontvangen.

Respect trailer

Benieuwd of Respect iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Respect jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Respect kunt kijken!