Resurrection

Resurrection

110 minuten Drama 29-03-2018
MovieMeter: 3,58
Een oude kluizenaar die zich jarenlang heeft afgezonderd van de beschaving, neemt uit medelijden een jongeman in huis die hij halfnaakt heeft aangetroffen in de natuur. De jongeman weigert te spreken, toch ontstaat er een band tussen hen. Als op een dag de politie aanklopt, komt de oude man te weten dat de jongeman iemand heeft vermoord. De oude man staat voor een hartverscheurende keuze. Wat doet hij met de moordenaar in zijn huis?

Geregisseerd door

Kristof Hoornaert

Schrijvers

Kristof Hoornaert

Cast

Johan Leysen
Thomas Ryckewaert
Kris Cuppens
Gilles De Schryver

Bioscoopagenda van Resurrection

Helaas draait Resurrection niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 29-03-2018.

Resurrection

Wil jij weten waar Resurrection op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Resurrection draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Resurrection informatie

Benieuwd waar Resurrection over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Resurrection. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Resurrection al heeft ontvangen.

Resurrection trailer

Benieuwd of Resurrection iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Resurrection jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Resurrection kunt kijken!